Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов е повече от доволен от представянето на младите защитници в двубоя с Витоша Бистрица, завършил при победа с 3:1 за “орлетата”.

Осакатеният Пирин се завърна на победния път

“Успехът беше много важен с оглед на последните събития, които ни се случиха. Най-много се радвам заради всички млади футболисти, които играха днес. Радвам се, че заложихме на тях. Днес целия отбор игра като един, бореше се. Поздравявам футболисите за успеха, който постигнаха. Победата бе много важна, защото от сега нататък ни предстоят още 4 мача. Казах им, че трябва да гоним от всеки мач максималния брой точки. Поздравявам футболистите за желанието, старанието и затова, че успяха да обърнат мача. Това се получи с тези млади футболисти, а другите помагат на младите”, каза Радуканов.

“Цяла година почти не правим сметки. Важното е да съберем възможно повече точки. Няма какво да смятаме, ако събираме точки, ще видим накрая какво ще се случи. И Славия и Черно море са силни противници. Ще се борим до последния мач. Даваме максимума от себе си. Ще видим какво ни предстои”, допълни той.

“Поздравявам всички млади футболисти. От миналата година и четиримата защитници ни ги нямаше днес. Разбира се, имаме много недостатъци, много грешки. Отличавам винаги целия отбор, индивидуално си говорим в съблекалнята”, завърши той.