Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов е крайно разочарован от съдийските решения по време на мача със Славия. Той смята, че загубата от 2:5 се дължи категорично на грешните отсъждания на реферите.

Много екшън, голове и простотия в Благоевград

“Не ни достигна обективно съдийство. Ако бяха дали дузпа през първото полувреме при игра с ръка и при 2:2 измислен корнер, след който стана 3:2. След това е лесно 5:2. Браво на Славия, поздравявам ги. След 89-ата минута, след като ти подарят и вкараш гол… до там. Това не ни стигна”, коментира Радуканов.

“Моят отбор показа чудеса от героизъм. Те са десет човека и цяла година така играят. Напуснаха ни лятото шест, после зимата, сега още трима. Десет сме в момента с юноши 2000, 2001 и 2003 година. Ще видим какво ще се случи докрая. Ще видим докъде ще ни стигнат силите. От 11 юли говоря, че силите ни са такива каквито са и докъдето стигнат. Работим всеки ден. Отборът е много добре подготвен. Всеки мач се надиграваме, противопоставяме. Шести мач поред не ни позволяват да играем. Във Варна ни отмениха чист гол, не ни дадоха дузпа, сега ни пращат съдият от Варна. Не знам, Вие коментирайте”, допълни той.

Отвратително! Нацелиха Загорчич с предмет на мача с Пирин

“По едно време се чудех да се смея ли, да плача ли. Видяхте от какъв корнер. Дайте от 2:2, да завършим 2:2. След това да ми правят тук 5 гола, 6 гола. Беше ясно. Аз съм искрен човек. Съжалявам, че казвам нещата така, както ги мисля. Сигурно не е добре. На много хора не им харесва, но това е истината. Играем всеки мач. Имаме още три мача, младите ще влязат. Бъдещето на Пирин е в тях. Ограничен брой футболисти сме, скромни качества имаме като цяло и като клуб, но не бива да ни мачкат по този начин”, категоричен е Радуканов.