Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов заяви след победата над Витоша Бистрица в първия плейофен мач, че най-голямата грешка ще бъде, ако играчите си помислят, че са решили всичко.

„Бяхме по-добри в желанието, старанието и битката. Проявихме нужното търпение. Поздравявам момчетата за постигнатата победа. Можехме да постигнем и по-добър резултат. Предстои ни още един мач и нищо не е решено. Има още 90 минути, в които всичко може да се случи“, коментира Радуканов.

„Ние работим върху статичните положения и се радвам, че успяхме да вкараме гол от такова. Имахме една-две заучени ситуации, които не успяха да минат. Мачът се играе, докато не свири съдията. Това е най-важното нещо, което трябва да разберем“, добави треньорът на Пирин.

„Най-голямата грешка ще бъде, ако си помислим, че сме решили всичко.“

„Боджадж е контузен от онзи ден. Надявам се, че ще успеем да го вдигнем за понеделник. Важно е сега футболистите да се възстановят.“

„Всички се справиха блестящо днес. Трябва да обърнем много детайли от играта. Една от основните цели, която бяхме поставили бе да не допуснем гол. Костадин Ангелов е страхотен специалист. Аз с удоволствие гледам какво прави той. Пожелавам му късмет. За мен е чест и удоволствие да работя срещу такива млади треньори.“

„В България финансовото състояние е трудно. Изплатени са ни всички заплати. Дължат се премии. Това всички го знаят. Нямаме обявена премия за оставане в групата.Надявам се, че футболистите ще се раздават. Трудна е ситуацията. Когато финансовото състояние е добро, футболистите искат да останат и да работят. На футболистите им прави чест, че се хвърлят и играят. Нямаме никаква яснота. Аз имам договор до 30 юни, след това ще видим“, каза още Милен Радуканов.