Радуканов: Може да е грозно, но това е начинът срещу Лудогорец

Първа лига 27 август - 21:00, , стадион: Лудогорец Арена

1 : 1

FT

Пирин Пирин
Лудогорец Лудогорец

 Gong.bg следи се от Gong.bg

Diema Sport излъчва се по Diema Sport

Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов изказа огромни адмирации за своите момчета, които извоюваха бойко 1:1 срещу Лудогорец в Разград. Двубоят от 7-ия кръг на Първа лига бе решен от късния гол на Станислав Костов, който вкара в 87-ата минута.

Пирин шокира Лудогорец

„Знаем, че срещу Разград друг начин няма, това е начинът. Радвам се, че успяхме. Футболистите положиха неимоверни усилия, раздадоха се на 200 процента. За разлика от друг път този път бяха концентрирани до 90-ата минута. Понякога ставаме емоционални и нервите ни оказват влияние, така че само адмирации за играчите. Видяхте Лудогорец - страхотен отбор, страхотни индивидуалности, всяка тяхна атака носеше опасност. Може на някои да им се стори грозно, но това е начинът да се играе срещу тях”, каза Радуканов.

„Радвам се, че Макенджиев е тук. Аз лично го привлякох през зимата. Той страхотен професионалист и може да се справя в такива ситуации (визира спасената дузпа – б.р.). За нас това е положителен резултат и се радвам, че успяхме да го постигнем срещу точно този съперник.”

„Казах на играчите, че ще имат 2-3 шанса, толкова се и случиха. Важно е, защото видяхме един отбор на Судува преди седмица, когато наруши дисциплината, веднага беше наказан с втори гол. Радвам се, че правим лека-полека правим стъпки в правилната посока, към спазване на тактическата дисциплина.”

„Много трудно се работи, с много нерви, с много ядове. Радвам се, че футболистите проявяват желание, искат и се опитваме въпреки техните скромни възможности. Ние имаме сърце. Имаме сърца и ще се борим. Това е най-важното. ”

„Искахме да играем контрола през паузата за националните отбори, но ни отказаха в последния момент. Ще тренираме 2 пъти на ден. Ще се готвим за следващите мачове, защото те няма да бъдат никак леки”, допълни Радуканов.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Пирин Милен Радуканов

Първа лига