Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов заяви, че равният резултат 0:0 с Витоша Бистрица е закономерен с оглед показаното на терена. Наставникът на „орлетата” смята, че на отбора му е липсвала нужната увереност на терена.

Витоша храбро се пребори за втората си точица

„Справедлив резултат. По една точка и за двата отбора. Имахме желание за победа, но не успяхме да създадем много положения. Липсваше ни самочувствие, не си подавахме навреме. Видя се, че днес изиграхме един много посредствен мач и на мен изобщо не ми хареса. Срещу добрите отбори, играем агресивно, а срещу отборите от нашата черга играем слабо”, каза Радуканов.

„ Александър Башлиев е много важен играч за мача, а той като излезе стано ни много трудно. Може би е получил разтежение в прасеца, но все още не се знае. В мача за Купата на България ще трябва да влязат и другите играчи от групата”, допълни той.

Костадин Ангелов: Надиграхме Пирин

„Амбициите ни са големи за Купата. Трябва обаче да съпоставим действителността с това, с което разполагаме. С оглед на малкя кадрови потенциал, който има отбора, ще е много трудно за нас. Не знам дори до зимата как ще изкараме”, призна наставникът на „орлетата”.

„Що се отнася до Дани Младенов, в нашия отбор не може да играят футболисти, които си мислят, че са повече от отбора”, завърши той.