Наставникът на Пирин Милен Радуканов коментира поражението от Левски с 0:3 в двубой от 19-ия кръг на Първа лига.

"Поздравявам отбора на Левски, те са страхотен отбор, поздравявам и главния съдия, да е жив и здрав, да продължава по същия начин да се развива! Играчите на Левски ги хвана срам, петият съдия е казал "Не знам какво свири, аз за първи път виждам такова нещо". Левски не знаеха къде се намират веднага след гола в 15-те минути. Аз не съм магьосник, няма как да ги вдигна на почивката. Можеше и да не загубим мача", коментира Радуканов.

"Можеше и да ни бият с 5:0, но защо по този начин, дайте бутилката шампанско...както каза Галчев преди две седмици. Когато футболистите слушат могат да играят, този гол реши целия мач, понижи им самочувствието, беше важно да не загубим с голям резултат. Левски е силен отбор, съдията свири безупречно, видя всичко", каза още Радуканов с лека ирония.

"Първото полувреме показахме, че може да се противопоставим на големите и силните, футболистите ми заслужават само адмирации за мачовете тази есен. Ще видим какво ще стане, ситуацията е тежка и трудна, събрахме 19 точки, трудно ми е да говоря, не зная дали съм ядосан или разочарован, не мога да си определя чувствата си", завърши изказването си наставникът на Пирин.