Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов остана доволен от спечелената точка срещу Черно море, въпреки че тимът му имаше и отлични възможности да се поздрави с победата.

„С оглед на това, което се получи, мога да кажа, че съм доволен от точката. Поздравления за работата, която върши Георти Иванов в Черно море. Събрал е добри футболисти, които играят добър футбол. Поздравявам и моите футболисти за битката, която предложиха до последни съдийски сигнал“, сподели наставникът на „орлетата“.

„Оставихме инициативата на Черно море през първото полувреме. Това бе тактически ход. Затворихме се, за да играем на контраатака и може би затова привидно изглеждаше, че Черно море има доминация. През второто полувреме вече взехме нещата в свои ръце“, продължи специалистът.

„Радвам се, че успяхме да се противопоставим и на моменти да надиграем отбора на Черно море особено през второто полувреме, който в момента в водещ клуб, ако гледаме класирането. Поздравявам моите футболисти,които изравниха и накрая се опитаха и да спечелим мача.“

„Можехме и да допуснем втори гол, който щеше да се окаже окаже фатален. Но няма как да не се допускат грешки. Затова работим и тренираме през седмицата, за да отстраняваме тези неща.“

„Мисля, че допуснахме много лек гол след наша индивидуална грешка. Преди това бяхме организирани и знаехме какво точно да направим. Опитахме се да атакуваме предимно отляво, където Мариан Огнянов не помагаше достатъчно и в няколко ситуации се получи. Който играе пропуска – който не играе не пропуска. Хареса ми желанието и старанието на футболистите. Още от първия ден тук казвам, че трябва да се играе така", каза още Радуканов.