Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов не скри задоволството си от зрелищната победа с 3:2 над Етър Благоевград. Специалистът разкри, че тимът му е постигнал минимумът от точки, заложен в началото на сезона.

„Ключовите моменти днес бяха желанието и старанието на футболистите. Тези десет човека, които играха преди три дни плюс Слави Костов, който влезе днес, показаха страхотен характер и страхотна воля. Цяла есен изкарахме с група от 14 човека“, коментира Радуканов.

„За мен това беше кулминацията на нашата есен. Днес бе върхът на нашето мъжество. Беше жизнено важно за клуба и обстановката да спечелим трите точки. Нямаше за какво друго да играем, освен за трите точки. Радвам се, че футболистите го направиха. Поздравявам ги и им благодаря“, каза още той.

„Връщат се добрите времена като точки. В последните два мача спечелихме шест. Предстоят ни мачове срещу Левски и Лудогорец, които са бонус за футболистите да се покажат. За нас първенството беше важно до днес. Бяхме си поставили за цел минимален брой точки, днес ги постигнахме“, допълни специалистът.