Нападателят Радослав Кирилов заяви, че потенциалът на Берое е много по-голям от деветото място, което отборът заема в момента.

„Много добре се чувствам тук. Мисля, че нещата са на едно много високо ниво. Един сериозен отбор в българския футбол. Познавах треньора Александър Димитров, който поиска да играя за клуба и реших да приема неговата покана“, коментира Кирилов.

„Горд съм, че дебютирах за националния отбор на България. Надявам се да играя за Берое на едно добро ниво, за да мога да бъда викан пак в националния отбор. Надявам се с работата си във всяка една тренировка да подобрявам представянето си“, добави нападателят.

„Когато резултатите не са на лице, се търси промяна на треньора. Аз съм благодарен на Александър Димитров. Аз съм тук най-вече заради него. Сега работим с Ферарио Спасов и се надявам да ни вкара в правилния път. Той е много спокоен човек, който е видял доста от футбола и може да ни даде много. Надявам се да ни научи много“, продължи 24-годишният футболист.

„Напълно съм съгласен, че потенциалът на Берое е много по-голям от това девето място.

Не успяхме да дадем максимума от възможностите се. Надявам се нещата да се подобрят. Стара Загора е един футболен град. Надявам се да върнем хората на стадиона, защото това е важно за един клуб и за самите нас, защото дава самочувствие на всеки един футболист“, каза още Радослав Кирилов.