Халфът на Левски Роман Прохазка похвали играта на тима си в двубоя с Локомотив Пловдив. Според него, въпреки че останаха с човек по-малко на терена, левскарите са показали много силна игра. 

"Изиграхме един много добър мач. Дори второто полувреме, когато бяхме десет човека на терена, имахме много положения и трябваше да вкараме второ попадение, за да си решим всичко по-рано и да не треперим до края." 

"Червения картон няма да го коментирам, но дори и с 10 души на терена играхме добре. И в защита бяхме добре, и в нападение също. Не си спомням Локомотив да имаше чисто положение след почивката", заяви Прохазка. Той сподели и рокадата на позицията си на терена.  

"Днес смених две позиции, но съм го казвал винаги - където ме сложи треньорът, там гледам да се раздавам докрай. Невинаги се получава, което е нормално за всеки футболист, но се чувствам добре и продължавам напред", сподели словакът и говори за предстоящата пауза в шампионата. 

"Малко ще си починем сега, ще се подготвим добре за следващите мачове. Надявам се да вземем максимално много точки и да зарадваме и нас, и феновете", сподели Прохазка и говори за мача с Дунав за Купата на България през декември.

"Мачът за Купата е много важен, така че ще се готвим за него Дунав е неприятен отбор, който дава всичко от себе си, но мисля, че сме по-класният отбор и се надявам да продължим", завърши халфът.