Основният играч на Левски Роман Прохазка беше избран за Играч на мача заради изявите си в двубоя с Верея. Това беше първа победа за "сините" от шест двубоя насам, а словакът се отличи с гол и асистенция.

"Днес изиграхме горе-долу добър мач, имахме доста положения и бихме напълно заслужено. Трябваше да вкараме поне три гола преди почивката, но изпуснахме. Имаше мачове, в които не създавахме никакви положения, така че това е добре."

"Не сме подценили Верея, просто в завършващата фаза трябва да сме по-концентрирани. Накрая вече се отпуснахме, но това не можем да си го позволим. Защото Верея, ако ни бяха вкарали гол, можеше да треперим в края", заяви Прохазка при получаването на шампанското пред DIEMA SPORT, след което коментира и собственото си представяне.

"Доволен съм от играта си, особено че не направих грешка в средата, където се чувствам най-добре. Не знам дали няма да ме ползват отдясно, но винаги съм казвал, че се чувствам най-добре като вътрешен халф", добави словакът и говори още за предстоящия мач-реванш за Купата на България.

"Видяхте как ЦСКА ни вкараха два бързи гола в предния мач, така че нищо не е решено. Трябва да влезем максимално концентрирани и да се подготвим добре за този мач, без д се отпускаме", сподели още Прохазка и накрая говори за договора си.

"Засега не съм подписал договор, не съм говорил скоро с ръководството, така че ще видим", завърши Прохазка.