Полузащитникът на Левски Роман Прохазка сподели преди дербито с ЦСКА, че мачовете срещу „червените“ винаги са били по-специални.

„Тези мачове са едни от най-хубавите, защото наистина към тях има най-голям интерес. Мисля, че всеки футболист очаква с нетърпение тези двубои. Те са малко по-специални от другите. И ние очакваме мача с ЦСКА с нетърпение и ще направим всичко възможно да го спечелим“, коментира той в интервю за предаването „Преди кръга“ по DIEMA SPORT.

„Различното с последния мач е, че сега и двата отбора имат нови футболисти в редиците си. Това обаче няма особено значение, в тези мачове трябва да показваш характер. Трябва да излезем всички като един и да се раздадем до края. Само така можем да спечелим дербито“, продължи Прохазка.

„Вече съм в България почти четири години. Вече свикнах тук и научих и езика. Първата година бе малко трудна за мен, но винаги съм давал всичко от себе си. Феновете виждат, когато играеш със сърце и се раздаваш. На терена сме 11 човека и феновете трябва да подкрепят всички“, допълни той.

--

Вечното дерби - битка, страст, емоции!

Сподели с Gong.bg своите запечатани мигове от сблъсъка между Левски и ЦСКА. Изживей емоциите с #gong!

Качи всяко твое видео или снимка от столичното дерби с хаштаг #gong, присъедини Gong.bg към страстта на дербито.

Направи ни съпричастни на твоите прогнози, празнувания, оплаквания и каквото още те вълнува покрай "синьо-червения" сбъсък. Просто сподели своето видео или снимки, заснеми се на твоя телефон и използвай тага #gong.

Искаме да видим твоето преживяване, да чуем твоето мнение, да споделим твоята радост!