Левски гостува на Берое в последния мач от програмата на десетия кръг на Първа професионална лига. Срещата е тази вечер от 20.00 часа и ще може да бъде следена с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.

Стадион „Берое“ е традиционно негостоприемен домакин, а в последните си пет двубоя на него, „сините“ инкасираха пет поражения. Със сигурност момчетата на Александър Томаш ще се се постараят да продължат добрата си серия. „Зелените“, които в момента са пети в таблицата, се намират в серия от два поредни успеха, а при победа ще изместят градския си съперник Верея от третата позиция в класирането.

Левски е четвърти в подреждането със 17 пункта, като трите точки са важни за столичани, за да скъсят изоставането от водачите ЦСКА (25) и Лудогорец (24).

Наставникът на заралии Александър Томаш, който все още няма победа като треньор над Левски, няма да може да ползва един от ключовите си футболисти. Става дума за Матеус Леони, който е контузен. Неговото място в групата на старозагорци зае Марко Адамович.

Неимоверно най-съществени надежди в Стара Загора възлагат на Мартин Камбуров, който може да се похвали с 15 попадения срещу Левски. В този сблъсък обаче нападателят ще има нелеката задача да се преодолее Божидар Митрев, който вече 421 минути не е допускал гол в мрежата си.

Делио Роси няма да може да разчита на Нелуц Рошу и Мики Орачев, които са с травми. Очаква се италианският тактик да заложи в отбрана на Холмар Ейолфсон, вместо на Димитър Пиргов. Исландецът дебютира с екипа на гранда по време на трудната победа за Купата срещу Ботев Гълъбово за Купата.

Главен съдия на мача под Аязмото е Ивайло Стоянов.