Антон Карачанаков ще трябва да си търси нов отбор за следващия сезон, след като стана ясно, че той изобщо не попада в плановете на старши треньора на Краковия Яцек Желински за новия сезон.

Краковия започва подготовка за новия сезон на 20 юни и Карачанаков се очаква да присъства на първата тренировка на отбора. Неговото бъдеще се очаква да стане ясно до края на месеца или най-късно в началото на юли.

„Ще трябва да проведем разговор с Карачанаков, за да решим какво ще правим с него. Трябва да обсъдим неговото бъдеще“, коментира Желински.

Краковия почти сигурно ще се опита да преотстъпи Карачанаков на друг отбор през следващия сезон, тъй като в полския клуб си дават ясна представа, че няма да могат да го продадат за близка сума до тази, която платиха за него, твърди sportowefakty.wp.pl.

Шампион с Литекс пред завръщане в България

Антон Карачанаков игра през втория полусезон под наем в Берое и остави много добри впечатления с изявите си под Аязмото. Към момента обаче изглежда малко вероятна възможността той да се завърне в старозагорския отбор.