Защитникът на Черно море Пламен Николов, който реализира единствения гол във вратата на Монтана и бе обявен за Играч на мача, сподели пред DIEMA SPORT, че не е изненадан от пълния точков актив на тима след втория кръг.

"Благодаря за наградата на всички, гласували за мен. Целият отбор заслужаваше да е на мое място", започна Николов.

"Първите 35 минути играхме много добре. Можеше и повече да водим. След това не знам защо дадохме инициативата, но въпреки че останахме с човек по-малко, мисля, че се видя, че не е имало нещо фрапантно, че са имали шанс за гол. Играхме добре в защита, треньорът вече преценя какво трябва да подобряваме."

Относно вариантите за негов партньор в отбрана в лицето на Дани Златков и Траян Траянов, Николов коментира: "И двамата са добри футболисти, треньорът преценява кой да играе, гледаме да си вършим работата."

"Не съм изненадан, имаме доста добър отбор, мисля, че заслужавахме тези победи и да се надяваме да продължаваме така и в следващите мачове."

Относно новите попълнения и приспособяването им в тима, защитникът коментира: "Мисля, че нормално върви, тези хора са показали, че имат нужните качества да бъдат в нашия отбор. Това е футбол, не ти трябват 2-3-5 години да се адаптираш. Те се аклиматизират добре."

"Във всеки един отбор има нужда както от опитните, така и от млади. В нашия отбор има и опитни, и млади, което е много важно. В тежките моменти опитните могат да помогнат."

"Дали ще бъда титуляр зависи от треньора, но с глезена ми няма нищо обезпокоително", завърши Николов.