Защитникът на Левски Димитър Пиргов заяви, че се надява на успешен двубой на „сините“ в четвъртия кръг от Първа лига срещу Славия.

„Приемам го като нормален мач от първенството. Няма нищо по-специално. Гледам да съм максимално мотивиран преди мача и да се представя добре. Гледах им последния мач с Ботев и отборът ми хареса като цяло, но се надявам да ги победим и ще продължим възхода“, коментира Пиргов пред Левски ТВ.

Двубоят е в неделя от 21.15 часа на стадион „Васил Левски“. Можете да го следите в GONG.BG, както и да го гледате в GONG PLAY и DIEMA SPORT 2, а също да го слушате по Дарик радио.

„Със сигурност ще е по-добре, че мачът ще е на неутрален терен. Но ние сме Левски и не трябва да се съобразяваме дали играем вкъщи или навън. Във всеки мач трябва да излизаме и да бием. Може би тази победа над Лудогорец ще ни вдъхне допълнително самочувствие и спокойствие. Мисля, че на този етап сме по-добрият отбор и трябва да го покажем на терена. Надявам се тази победа да ни помогне доста. Да ни покаже, че не слаб отбор, а имаме качества. Мисля, че с още една победа нещата ще се нормализират и ще тръгнат напред“, заяви Димитър Пиргов, а за обстановката в Левски сподели:

„Атмосферата е страхотна. Колективът е на много добро ниво. Всички ди помагаме и така трябва да бъде занапред. Максимално бързо се адаптирах. Момчетата ме приеха много добре и им благодаря. Старая се да се раздавам на всяка тренировка и мач, и се надявам да продължаваме с победите.“

„Искам да стана шампион с Левски, още тази година, ако е възможно и да вземем Купата на България. Надявам се да дойдат повече привърженици, отколкото на мача с Лудогорец и да ни подкрепят, защото имаме нужда от тяхната подкрепа. Вярвам, че ако сме заедно – отбор, ръководство и фенове нещата ще се случат“, добави още Димитър Пиргов.