Старши треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че се надява до няколко дни още 3-4 нови футболисти да се присъединят към отбора на лагера в Австрия.

„Трансферите бяха планирани. От няколко дни се водят преговори не само с тези двама футболисти, а с четирима или петима. Като бройка, трудно мога да ви кажа колко още ще привлечем, но поне трима или четирима се надяваме да бъдат в лагера до няколко дни. Аз съм човекът, който одобри тези трансфери. За останалите всичко е въпрос на преговори. Понякога се получава, друг път - не. Следващите трансфери ще бъдат на офанзивни, но преговорите са трудни“, сподели Хубчев.

„Не съм аз човекът, който назначи новия спортен директор. Той е млад и амбициозен човек. Първите впечатления са, че свърши доста работа за тези три дни - буквално в оформянето на някои неща, които съпътстват тези трансфери, той взе участие.“

„По начина, по който се държаха тези момчета се представиха над очакванията.“

„В детайли не мога да говоря за Иван Горанов. При положение, че нямаме друг човек на този пост.“

„Не съм мислил за съперниците в Лига Европа. Погледнах ги само, но по-добре е да не говоря глупости.“

„Има лъч надежда, но трябва да се променят много неща и при нас, и в отбора, и на „Герена“ и в клуба. Ентусиазмът, с който виждам, че работят хората поражда този лъч.

Така виждам аз. Времето ще покаже. Трябва да се случи нещо по-добро“, каза още Петър Хубчев.