Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели пред Дарик радио и "Спортно Шоу Гонг" очакванията си за предстоящия важен сблъсък с ЦСКА от 28-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в петък от 17:00 часа и ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA. Също така можете да го проследите минута по минута на GONG.BG.

Петричев заяви, че организацията за срещата върви добре. В момента в сектора за гости вървят ремонтни дейности и поради тази причина привържениците на ЦСКА ще бъдат настанени в Сектор “А”.

Лудогорец и ЦСКА пред Байерн и Челси в любопитна класация

“В Разград сме направили вече доста големи мачове, така че това ще бъде поредният. Няма проблем, готови сме с организацията. По темповете, с които се продават билетите, смятам, че “Лудогорец Арена” ще бъде изцяло пълен за мача с ЦСКА. Очаквам една добра атмосфера като за един голям мач”, каза Петричев.

“Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в Сектор “А”. Знаете, че през еврокампанията настанявахме феновете на гостуващите отбори в този сектор. Има малко конструктивни промени по отношение на сигурността в този сектор. Сложихме предпазните заграждения от стария сектор за гости. Искам да успокоя всички привърженици на ЦСКА, които ще гостуват на този мач, че видимостта е перфектна от всяка една точка. Мисля, че ще имат доста добри условия да наблюдават мача”, допълни той.

Новата шампионска крачка на Лудогорец

“Днес изпратих 350 билета за София след разговор с Росен Петров. Той ще има грижата да ги дистрибутира във фен клубовете в столицата. Останалите 350 билети ще бъдат пуснати в продажба на касата на Сектор “А”. Предварително написахме, че касата ще работи от 14:00 часа, но сега използвам вашата аудитория, за да уведомя привържениците на ЦСКА, че касата ще започне работа от 15:00 часа. Предварително ще пуснем информация за привържениците на гостуващия тим каква ще бъде организацията за техния сектор. Най-вероятно това ще се случи утре. Като цяло обаче организацията за мача върви добре”, заяви още изпълнителният директор на разградчани.

Отборът на ЦСКА от рано започна организацията на 70-годишния юбилей на клуба на 5-и май. В същия ден “червените” ще се изправят за втори път в плейофната фаза срещу Лудогорец на Националния стадион “Васил Левски”. Петричев заяви, че този двубой по всяка вероятност ще бъде от решаващ характер и ще определи носителя на титлата в първенството.

Лудогорец с информация за билетите за ЦСКА

“Чак за май месец все още не сме мислили. Имаме много приоритетни задачи пред клуба, не само за мачовете, а и в най-разлини посоки сме се захванали с доста сериозни проекти, които в момента реализираме. Ще дойде времето и на този мач ( б.р. мача с ЦСКА на 5-и май). Предполагам, че предвид голямото събитие и Националния стадион, това най-вероятно ще бъде един възлов мач за титлата. Най-вероятно ще има и доста наши фенове”, каза Петричев.

“Към момента нямам някаква информация за затруднения относно изпълнението на сроковете, които са ни зададени първоначално от строителите. Мисля, че строежът на сектора за гости върви добре и сроковете ще бъдат спазени. Първа инспекция на УЕФА най-вероятно ще констатира наличието на още един модерен сектор на стадион “Лудогорец Арена”, допълни той.

Владо Стоянов: Целта е да се завърна през новия сезон

“Предвиджаме си традиционния лагер (б.р. преди мача с ЦСКА в петък). Момчетата тренират нормално. Естествено, с подходящата настройка. В крайна сметка, мач като мач. Изиграхме доста сериозни мачове през последните години. Не виждам да има нещо по-различно в предстоящия мач с ЦСКА. Аз лично съм оптимист. Надявам се да се получи един хубав мач, без да има напрежение, както на терена, така и извън него. Дано зарадваме хората с един хубав мач преди Великденските празници”, завърши Петричев.