Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази мнението си за първия съперник на "орлите" в Шампионската лига - Крусейдърс.

"Ще си имаме работа с един клуб, който има опит в евротурнирите. Предполагам, че организацията в Белфаст ще бъде добра. Знам, че стадионът не е голям. Аз очаквам да имам сериозна подкрепя, тъй като знам, че имаме фенове в Дъблин. Има и такива, които живеят в Белфаст. Надявам се да стане здрав мач, тъй като тогава ще бъде реванша. Те са опитен отбор и се надявам отборът ни да го разучи добре", сподели Петричев за NOVA и добави:

"Знаете, че към всеки един съперник трябва да се проявява уважение. Има непредвидими изходи. Това са съперници, които могат да поднесат изненада. Първоначалната информация, с която разполагаме е, че Крусейдърс има история в турнирите. Да не говорим за Дюделанж и Видеотон. Трябва да се подготвим добре и да подходим отговорно. Ако го сторим, трябва да продължим към нашата мечта - място в групите на ШЛ".

"Главният мениджър на клуба мисли за новия играчи. Пауло Аутори и Методи Томанов. Те имат своите виждания в тази насока. Господин Аутори иска време да се запознае със всички футболисти, с които разполага Лудогорец, и чак тогава ще говорим за селекция. Нека проявим търпение", завърши Ангел Петричев.