Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че всички в клуба са искали Пауло Аутуори да продължи своята работа в Разград.

„Зарядът е огромен. Надявам се всички хора, които са дошли на стадиона и тези, които са останали пред телевизорите да останат доволни“, сподели Петричев.

„Този стадион е направен за хората, които обичат футбола. Стремим се да създаваме комфортни условия за всички хора. Благодаря на всички хора, които са дошли на стадиона. Надявам се основното да е футболът“, добави той.

„Аз знам отговорите на всички въпроси, но не е сега моментът да ги коментираме.

Клубът искаше Пауло Аутуори да продължи своята работа, но той изрази лични мотиви. Той си взе решението. Всички специалисти от неговия щаб остават. Това са много големи специалисти. Даваме шанс на Тони Здравков да покаже най-доброто от себе си и да стане шампион с Лудогорец“, продължи изпълнителният директор на Лудогорец.

„Не искам да изпадам в детайли. Водили сме продължителни разговори. Футболистите и ръководството го харесват. Съжаляваме, че такъв голям професионалисти си тръгва.“

„Методи Томанов е изключително важен човек за историята на Лудогорец. Това го има във всички сфери на живота. Ние сме се разделили като приятели. Няма драма.“

„Тони Здравков е треньорът в момента на Лудогорец. Смешно ми е, когато се коментира дали един треньор е временен или постоянен. Да му пожелаем успех на Тони. Той е един добър български специалист, който има добър поглед върху българските футболисти и се надяваме да ни даде добри съвети“, каза още Ангел Петричев.