Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира успеха на тима над Левски с 2:0 в двубой от 14-ия кръг на Първа лига. Той благодари на момчетата за победата днес, но не пропусна да коментира и предстоящия мач с ЦСКА. 

"Днес беше специален мач, благодаря на момчетата за този специален подарък, видя се, че Лудогорец е по-класния отбор, особено в края на двубоя, в един момент броях пасовете стигнах до 40 подавания, най-важното е момчетата да се възстановят бързо за мача с Брага, има малко време", заяви Петричев.

"Не трябва да забравяме, че идва и мач с ЦСКА - София. В първенството има още какво да се случва, трябва да се играе до последно, в плейофа има какво да се случи", допълни той по повод предстоящия мач с "червените". 

"Напрежението идва от ловешкия клуб, не идва от Лудогорец, нищо конкретно не мога да кажа за идващия мач, не виждам какво специално има в този мач", продължи Петричев.

"Димитър Димитров е темпераментен човек, със сигурност не му е за първи път да реагира така", допълни изпълнителният директор по повод изгонването на специалиста от съдията Волен Чинков.