Интересно изказване направи вратарят на Славия по повод чужденците в тима на Левски след загубата с 0:1 на „Георги Аспарухов.

„Срещу добър отбор трябва да отбележиш гол, за да вземеш поне една точка. Не се получи днес, но аз мисля, че не можем да бъдем недоволни от играта на Славия. Още повече, че днес виждате има 4-5 човека по на 17-18 години. Разбира се, че червеният картон на Сердер Сердеров се отрази. Не може един чужденец да постъпва така. Има си вътрешен правилник, треньорът ще реши какво да прави. Доколкото разбрах е протестирал срещу решението на съдията“, коментира Петков.

„Аз винаги играя с хъс. Независимо дали е срещу Левски, Литекс или Берое, аз винаги играя с хъс. Някой път се получава, някой път не. Като гледам чужденците в Левски, мисля да не спирам с футбола. Славия прави нов отбор. Колебливите игри ще спрат. За първи път виждам такива чужденци в Левски. Сериозно ви говоря! После треньорът бил виновен. Вижте един Веско Минев на 34 години не спира да тича“, коментира бившият вратар на Левски.