Въпреки че Левски постигна най-убедителната си победа от началото на сезона, разгромявайки Славия с 4:0 на "Герена", наставникът на "сините" Делио Роси имаше и забележки към играта.

"Заслужен резултат, но по-добре трябваше да владеем нещата на терена, защото през второто полувреме давахме инициативата на съперника. Винаги има какво да подобряваме, ние винаги трябва да диктуваме играта."

"Синя" рапсодия на диригента Роси за погром над Славия

"Още сме в началото обаче и трябва да поздравя момчетата, че работят здраво и постигаме резултати. Но определено има още какво да се подобрява. Трябва ни повече сигурност", заяви Роси пред DIEMA SPORT и разкри какво има предвид.

"Малко спряхме да играем, след като направихме 2:0. Славия не ни затрудни много, но преди това имаше доста пространства, при които трябваше да се справим много по-добре", заяви италианецът и коментира представянето на младия Ивайло Найденов, който трябваше да замести контузения Милош Цветкович на десния фланг на отбраната.

"Направи някои хубави и някои лоши неща Ивайло Найденов, той за първи път играе на тази позиция. Ясно е, че и той трябва да подобрява играта си, защото това е един много специфичен пост", заяви Роси и говори за селекцията и хомогенността на състава си.

"Не знам дали Йоргачевич, Нар и Адениджи ще си тръгнат. Със сигурност трябва да ни е по-хомогенен съставът, защото на някои позиции имаме доста хора, а на други не сме покрити добре. Затова се принудихме да пуснем краен защитник друг играч, който не е на този пост, защото нямаме играчи на позицията. И ще се молим да не се контузи някой халф", заяви специалистът и сподели плановете си за паузата в първенството.

"Първо ще имаме възстановителна тренировка, после няколко дни ще починат момчетата, след това ще продължим да работим. За да постигаме резултати, трябва още много да се трудим, така че точно това ще направим", завърши Делио Роси.