Педро Еуженио има цели 14 реализирани гола от началото на сезона и заедно с Мартин Камбуров са основните реализатори на тима. Португалецът очаква с интерес съботния мач срещу Ботев в Стара Загора, като коментира по любопитен начин 200-те гола на сметката на Мартин Камбуров.

„Берое може да достигне до третото място. Битката до края ще бъде и с Левски, и с Ботев. Лудогорец и ЦСКА са най-силните отбори. Ние се борим срещу всеки съперник. Миналата година беше първата година за мен като крило. Вече се чувствам добре на този пост. Най-важното е да помагам на отбора. Нашата сила е в колектива, това е нашето семейство.”

„Аз му вярвам на Томаш. Чувствам се добре като крило. Мартин Камбуров си е Мартин. Нямам думи. Той има 11 гола, аз имам 14. Цялата работа е в отбора. 200 гола е вкарал общо той кариерата си. Аз нямам 200 гола вкарани на тренировка... Ще видим докъде ще стигна аз.”

„Ако бием Ботев в събота, разликата става 9 точки. Тлябва да мислим и за Левски, ако се целим в третото място. Ботев е добър отбор. Каним цяла Стара Загора да подкрепи отбора. Феновете са важни за нас”, завърши Педро Еуженио.