Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че не е доволен от играта на "сините", въпреки победата като гост на Черно море с 1:0.

"Доволен съм от резултата, но играта не ми хареса. Но имам съмнение, че на този терен може да се играе нещо различно. Колкото по-бързо забравим този мач, толкова по-добре. 90 минути битка, беше необходимо да покажем характер и мъжество. За Черно море това е трети мач в рамките на една седмица и умората си оказа влияние", коментира Колев.

Той разкри, че в оставащите мачове до края на сезона ще се дава повече шанс за изява на момчета от школата.

"Решението на ръководството е да играят повече момчета от школата. Те трябва да трупат игрови минути, за да преценим на кои от тях да разчитаме. Не съм водил разговори за пари с Яблонски, Цветкович и Кабрал, на които няма да разчитаме повече. С тях се разбрахме, че Левски тръгва по нов път и ще налага други футболисти", каза още Колев.

Директорът на "сините" потвърди, че Джовани Бекали ще помага за селекционния процес в Левски, а Богдан Патрашку ще бъде главен скаут в клуба.

"Силно се съмнявам да има 10 милиона евро за селекция, каквито информации се появиха. Имаме други приоритети. Джовани Бекали е дългогодишен приятел лично на Васил Божков. Имахме доста разговори, видяхме се и с Богдан Патрашку, той познава българския футбол, играл е малко тук. Беше ни предложен като вариант, имаме сходни разбирания за футбола и може да ни помогне как да конструираме отбора занапред", каза Павел Колев.