Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира успеха на тима с 3:2 над Ботев Пловдив в последен мач от 9-ия кръг на Първа лига.

„Преди три дни загубихме мач, в който водехме с 2:0, днес беше нашия ден, трябваше да излезем от този мач с Леверкузен по някакъв начин. И като в живота футболът ни показва нови неща и ни научава на нови неща всеки ден. Искам да поздравя футболистите за успеха, нашия съперник направи много добро първо полувреме, искам да поздравя играчите за победата”, коментира бразилецът.

„Не влязохме в мача добре, не бяхме провокирани, на полувремето им казах, преди три дни Леверкузен ни обърна от 0:2 сега е нашия ред. Футболистите бяха много добре физически през втората част, искам да поздравя футболистите и екипа си. На Марселиньо му вървеше играта и правеше нещата както трябва. Винаги казвам на играчите, които се появяват от пейката, че трябва да внесат нещо ново на терена, днес се получи. Предпочитам българския шампионат да е равностоен, искам да дам най-доброто за българския футбол”, каза още Пауло Аутуори.