Един от любимците на "синята" публика е близо до завръщане в групата на Левски. Става въпрос за централния защитник Деян Иванов, който дълго време се възстановяваше от поредица травми в коленете, научи "Дарик". 

В последните седмици той тренира на много високи ниво и по всичко изглежда, че вече е близо до попадане сред 18-те на наставника Славиша Стоянович. Специалистът има проблеми в центъра на отбраната, след като твърдият титуляр в тази зона Холмар Ейолфсон отпадна за дълго заради травма в кляното. 

Почти сигурно в титулярния състав ще се завърне бразилецът Паулиньо. Той пропусна доста мачове също заради контузия, но сега мястото на крилото е свободно заради наказанието на Жерсон Кабрал, който беше изгонен срещу Черно море предния кръг. 

Иначе не се планират сериозни промени в състава на "сините" срещу Ботев Враца. Контузени са Луи Нганиони, Холмар Ейолфсон и Богдан Вашчук, а бразилецът Луан Виана отново няма да е в групата, защото е запълнена квотата от трима извън ЕС в разширения състав за битката.