Футболистите на Левски са длъжни да се адаптират към футболната философия на Делио Роси, защото той е движещата сила на отбора към успехи, заяви крилото Паулиньо.

Той беше награден за футболист на 24-ия кръг на Първа лига и на пресконференцията говори още за своята адаптация към клуба и за предстоящия двубой с ЦСКА.

"Делио Роси е опитен треньор, който е преминал през големи клубове в Италия. Ние трябва да се адаптираме към неговата философия, защото той ни дърпа напред. Благодаря на Господ, че получих шанс да играя в Левски. Моите съотборници ми помагат всеки ден и се надявам заедно с тях да печеля много награди. В България се чувствам добре и съм изключително щастлив", каза бразилското крило на Левски.

Паулиньо

източник: LAP.bg

"Адаптирането ми в Левски премина изключително леко и това се случи благодарение на всички в клуба. Те създадоха среда, в която ми беше лесно да го направя. Така мога да се съсредоточа към това да търся възможно най-добрата ми форма. Хората са изключително гостоприемни, но аз трябва да науча и английски, за да бъда по-комуникативен", добави Паулиньо, който вкара гол на Черно море в 24-ия кръг за победата с 3:2.

"Всеки мач е изключително важен не само за нас, а и за феновете и хората от клуба. Работим всеки ден, за да постигаме максимално високи резултати и всички да бъдат доволни от това, което правим. За нас този мач (срещу ЦСКА) е важен и трябва да работим здраво през седмицата, за да го спечелим. Всеки мач е важен, но този има по-голямо значение за феновете", завърши той./БТА

Паулиньо

източник: LAP.bg