От Левски обявиха кога отборът ще се събере за първа тренировка. Чрез клубния сайт, „сините“ съобщиха, че Делио Роси свиква първото занимание за новата кампания на 14 юни. Началният час, както подробности около пресконференцията на италианския тактик ще се уточнят допълнително.

В информацията пише още тимът от „Герена“ ще проведе лагер в Правец, но все още не се обявява програмата за контролите, които ще изиграят Обертан и компания. 

По-рано стана ясно, че Левски ще проведе спаринг със Септември. Тимът, воден от Николай Митов обяви програмата си, като се разбра, че проверката с градския им съперник ще се състои на „Георги Аспарухов“ на 27 юни.

Ето и съобщението на Левски, без редакторска намеса:

"Отборът на ЛЕВСКИ се събира за начало на своята подготовка на 14.06., като първите няколко дни „сините“ ще са в София, където игарчите ще преминат функционални прегледи.

Тимът ще проведе своя лагер в Правец, а допълнително ще Ви информираме за часа на първата тренировка, пресконференцията на старши треньора Делио Роси, както и за конртолните срещи, които "сините" ще изиграят по време на подготовката."