Старши треньорът на Берое Александър Томаш ще може да разчита на халфа Карлос Охене в предстоящия мач срещу Ботев Пловдив от 29-ия кръг на Първа лига.

Охене страдаше от контузия, която му попречи да вземе участие в последния мач на Берое срещу Верея (0:3) на „Трейс Арена“.

„Отново играем срещу един много добър отбор, който е носител на Купата, участник в Лига Европа от миналото издание и тим, който има от три години има ядро от  качествени играчи. Ние искаме победата в този мач, но за да се случи това трябва да се потрудим доста и бъдем задружни като отбор. Трябва да бъдем пределно концентрирани, мобилизирани и искащи успеха. Двубоят е изключително важен и призоваваме всеки един фен на Берое да дойде и подкрепи отбора на стадиона. Имаме нужда от вашата подкрепа в предстоящата битка. Заедно сме още по-силни. Очакваме сериозна подкрепа от трибуните„, споделиха от треньорския щаб на Берое преди срещата.

Ето групата на Берое за двубоя: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Мартин Камбуров, Серджио Негруц, Иван Бандаловски,  Веселин Пенев, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Карлос Охене и Мартин Райнов.