Наставникът на Дунав Русе Малин Орачев коментира успеха на тима над Ботев Враца с 3:1 в двубой от втория кръг на Първа лига, както и предстоящия мач срещу ЦСКА.

"Много важна победа за нас, желаехме много повече победата, достигнахме до два гола, бяхме по-агресивни през втората част, с работа се надявам да подобрим още играта", коментира Орачев.

"Според съперника и терена определяме тактиката, Станоев беше наказан, представихме се добре, за което се радвам. Имаше и тежките моменти, имахме добри ситуации да затворим мача при 2:0, с Витоша също имаше ситуации, който отбелязва голове, той печели", добави той.

"Ще се стремим да играем нападателно, трябва да реализираме, не може само да се браним и да играем на контраатаки, радвам се, че тези момчета играят добре (Ахмедов и Балджийски). Всички фенове искат отборите им да бият. Имаме много нови момчета и още спойката не се е получила. Феновете могат да викат каквото си пожелаят. С ЦСКА ще си починем един-два дни, ще се опитаме да ги надлъжем, а не да ги надиграем", коментира още наставникът на Дунав.