Треньорът на Дунав Малин Орачев коментира равенството на тима срещу Локомотив Пловдив. Тимът завърши 2:2 в двубоя от 20-ия кръг на Първа лига.

"Допуснахме два гола, разочарован съм от резултата, не го заслужавахме, футболът е алогичен спорт, владеехме инициативата, съперникът ни вкара два гола от две статични положения, не знам на какво да го отдам, липса на концентрация, може би. Отборът играе доста добре, приятен футбол, но ни трябват точки", коментира Орачев.

"Първо полувреме играхме добре, но ни плипсваше последния удар, но вместо да разгромим отбора на Локо Пловдив, но те спечелиха точка, която не заслужаваха, но ги поздравявам", допълни той.

"Притежаваме топката, разиграваме добре, правим добри атаки по фланговете, но ни трябва още много работа, трябва да си много добре и в защита. Говорим, търсим и се надявам да привлечем качество. Купата на България е престиж и най-прекия път към Европа, ше играем футбол срещу Левски, надявам се, ние да сме крайните победители. Ще съм доволен ако Дунав запази мястото си в елита", коментира още Малин Орачев.