Наставникът на Дунав Малин Орачев довери пред DIEMA SPORT, че „драконите” са допуснали детински грешки в срещата с ЦСКА, които са довели до поражението с 0:3. Орачев отказа да коментира призивите за оставка, които бяха подвиквани от феновете на Дунав на „Българска армия”.

„Не трябваше да допускаме елементарни грешки в мача. Трябваше да се противопоставим по-добре на ЦСКА, но отборът им е много силен. Когато имахме подем в първото полувреме, допуснахме два елементарни гола. Влязохме много респектирани в мача с ЦСКА, но впоследствие изравнихме играта и, когато трябваше да бъдем най-концентрирани, получихме два гола”, бяха първите думи на Малин Орачев след края на срещата.

„При резултат 2:0 на почивката срещу ЦСКА, то второто полувреме бяхме още по-плахи и логично стигнахме до крайния резултат. Трябваше да имаме повече смелост от всички, а не само от Ковачев. Според мен не трябва да имаме такъв респект към отборите, но това е факт. Трябва да работим в този аспект.

В хода на интервюто малцината фенове на Дунав, които бяха в сектор „Б” на стадиона на ЦСКА подвикваха „Оставка” към Малин Орачев, а след въпрос за негово евентуално напускане, той отговори: „Няма да отговарям на призивите за оставка. Всеки може да вика, каквото си иска”, завърши наставникът на Дунав Русе.