Наставникът на Дунав Русе Малин Орачев заяви, че отдава поражението от Септември София с 0:2 на бездушната игра на тима му. Специалистът коментира и виковете от страна феновете „оставка“, като обясни, че неговото желание е да остане до края и да помогне на тима да се спаси.

„Отдавам загубата на бездушната игра. Играхме без характер, не бяхме агресивни, Септември бяха по-агресивният и по-добрият отбор. Заслужено победиха“, започна Малин Орачев.

„И аз искам да анализирам защо стигнахме до тук. Явно не знам и аз какво да кажа в тази ситуация. Играем много слабо, нищо общо няма с мачовете в началото. Естествено, че аз съм отговорен, никой друг“.

„Трябва да си променим поведението. Ако го направим, ще променим играта. Ако не играеш агресивно и си лежерен, няма как да печелиш мачове“, добави Орачев.

„Това е пореден мач, в който след като получим гол започваме да се организираме, да се опускаме и да играем поне малко от това, което аз искам“.

„Между мен и играчите всичко е наред. Нормално е, когато отборът не върви, да има викове „Оставка“. Но не знам, ще преспим, ще мислим и ще видим. Лично аз никога не бих се предал и искам да остана до края да помогна на тима да се спаси. Това е моето желание“, завърши Малин Орачев.