Орачев: Отдавам загубата на бездушната игра, искам да остана до края

Първа лига 15 април - 17:30,

0 : 2

FT

Септември София Септември София
Дунав Дунав

 Gong.bg следи се от Gong.bg

Diema Sport излъчва се по Diema Sport

Darik radio излъчва се по Darik radio

Наставникът на Дунав Русе Малин Орачев заяви, че отдава поражението от Септември София с 0:2 на бездушната игра на тима му. Специалистът коментира и виковете от страна феновете „оставка“, като обясни, че неговото желание е да остане до края и да помогне на тима да се спаси.

„Отдавам загубата на бездушната игра. Играхме без характер, не бяхме агресивни, Септември бяха по-агресивният и по-добрият отбор. Заслужено победиха“, започна Малин Орачев.

„И аз искам да анализирам защо стигнахме до тук. Явно не знам и аз какво да кажа в тази ситуация. Играем много слабо, нищо общо няма с мачовете в началото. Естествено, че аз съм отговорен, никой друг“.

„Трябва да си променим поведението. Ако го направим, ще променим играта. Ако не играеш агресивно и си лежерен, няма как да печелиш мачове“, добави Орачев.

„Това е пореден мач, в който след като получим гол започваме да се организираме, да се опускаме и да играем поне малко от това, което аз искам“.

„Между мен и играчите всичко е наред. Нормално е, когато отборът не върви, да има викове „Оставка“. Но не знам, ще преспим, ще мислим и ще видим. Лично аз никога не бих се предал и искам да остана до края да помогна на тима да се спаси. Това е моето желание“, завърши Малин Орачев.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Малин Орачев Дунав

Първа лига