Успешно бяха оперирани футболистите на Берое Георги Ангелов и Вандерсон Виана в болница „София МЕД“  от доц. Антони Георгиев, съобщават от лагера на старозагорци.

Георги Ангелов получи травма в мача срещу Ботев Пловдив.

При прегледа и на ЯМР се установи скъсване на предна кръстосана връзка на лявото коляно. Вандерсон Виана пък получи тежка травма в двубоя с Ботев Враца. При него се установи скъсване на сухожилието на капачката на лявото коляно.

Пред двамата предстои рехабилитационна програма.

източник: beroe.bg

Ръководството, треньорския щаб, съотборниците и всички от ПФК Берое изразяват своята пълна подкрепа към Вандерсон и Ангелов: "Силно се надяваме ивярваме в бързото ви възстановяване. Ще ви очакваме отново на терена възможно най-скоро."

Днес сутринта двамата бяха посетени от Александър Томаш и Константин Мирчев, които да вдъхнат допълнителен кураж в трудния за тях момент.

източник: beroe.bg

"Обръщаме се и към всички привърженици на Берое с призив за подкрепа в последния двубой за календарната година. Предстои тежък и важен мач срещу Левски в Стара Загора. Кадровите проблеми пред отбора са сериозни, но ние ще дадем всичко от себе си за победата в събота. Имаме нужда от вас и вярваме, че Храмът отново ще кипи в зелено. Заедно сме по-силни! Очакваме ви", написаха от клуба.