Футболистът на Верея Антон Огнянов коментира предстоящото гостуване на Левски от 13-ия кръг на Първа лига в специално интервю за Дарик радио. Лидерът на старозагорския тим заяви амбициите на своя състав да вземе нещо при визитата си на „сините“, но бе пределно ясен, че не си прави илюзии. Огнянов обясни, че на „Георги Аспарухов“ се играе „зверски трудно“ и засегна темата с двата си престоя в столичния гранд.

Те не бяха белязани от значими постижения, но все пак Огнянов сподели, че винаги ще таи добри чувства към Левски.

„Случиха се някои катаклизми, но хубавото е, че в момента всичко е както трябва. Нещата не са добри, с оглед на това, че нямаме добри резултати. Нямаме нужната победа, която да ни даде спокойствие. И играта, която искаме да показваме, не я показваме“, започна Огнянов.

„Лично аз се чувствам добре. Здрав съм, физически добре съм. Тренировките минават по добър начин. Но липсва ни победата и самочувствието, което трябва да натрупаме – то идва с мачовете и добрата игра“.

„Верея излиза с нагласата да спечели нещо от този мач. Дори точката, ще е добре за нас. Надяваме се да вземем нещо от Герена, въпреки че знаем, че там се играе много трудно, зверски трудно. Но всеки отбор излиза с нагласа да спечели нещо в даде двубой“, добави Огнянов.

Върнат на двата си етапа на „Георги Аспарухов“, нападателят каза: „В мен чувството към Левски винаги е било добро. Чувствам се прекрасно на Герена, въпреки че нямах късмет там. Явно ситуациите не бяха добри за мен. Но това няма значение, винаги ще тая добри чувства към Левски“.