Голямо признание за играча на Левски Седрик Унтонджи. Централният защитник официално попадна в крайния състав на Бенин от 23-има футболисти за турнира за Купата на Африканските нации, който ще се проведе това лято. 

Бенин се събира за подготовка за надпреварата в началото на следващата седмица. Което означава, че Унтонджи няма да е на линия за старта на подготовката на Левски и в зависимост от продължителността на участието на "катериците" в турнира, може да пропусне дори и началото на новия сезон. 

Всъщност, бранителят има договор само до 31 май, но в него има опция за удължаването му с две години. Интересно е дали "сините" ще използват тази опция, особено с оглед на факта, че той ще участва в престижния турнир и при добри изяви там, може да вдигне цената си. 

Унтонджи не беше играл дълго време, преди да подпише със "сините" през февруари. Въпреки че изкара дълъг период извън терена заради травма, в мачовете, в които участва, той показа стабилност и зависи от Петър Хубчев дали ще бъде задържан за по-дълго.