Голямата звезда на Левски Габриел Обертан ще презентира инициатива, в която ще участват млади надежди на "сините". Той ще вземе участие в пресконференцията преди предстоящия турнир "Форд Мото Пфое".

Халфът ще застане редом до помощник-треньора на тима Феделе Лимоне, маркетинговия директор Асен Василев и изпълнителния директор Красимир Иванов. Срещата с медиите ще се състои в петък, 01.09, от 17:00 часа, в залата на ДЮШ на "Герена", където ще присъстват и голяма част от участниците в надпреварата.

Турнирът "Форд Мото Пфое" ще се проведе между 1 и 3 септември, като набор 2002 на Левски ще има възможността да премери сили с школите на Септември, Лудогорец и специалните гости от Каляри.

Мачовете ще се играят както на естествена, така и на изкуствена трева, а всички желаещи на наблюдават атрактивните двубои ще могат да се възползват от безплатен вход. Официалното откриване на турнира е в петък,  1.09, петък, в 17:30 часа.

Надпреварата се организира със съдействието на италианското посолство в България и посланикът Стефано Балди, а младите таланти ще бъдат наблюдавани скаути на редица клубове от италианската Серия А като Милан, Фиорентина, Аталанта и Перуджа.