"Дадохме най-доброто от себе си за този мач след загубата от Лудогорец, защото резултатът не беше този, който заслужавахме. Знаехме, че ако не налошим нашия ритъм, този мач ще стане труден. Играхме нашия футбол и стана по-лесно. Отбелязахме рано първия гол, а след 2:0 вдигнахме темпото. На полувремето можеше да бъде 5:0 за нас", коментира един от голмайсторите за Левски снощи при разгрома със 7:0 над Верея Нуно Рейш.

"Страхотно е да се играе с такава подкрепа. Знам, че Левски е голямо семейство. Когато побеждаваме, не само отборът побеждава, а всички от президента до феновете и хората в клуба. Заедно вършим всичко това и така се прави, ако искаме да станем шампиони", каза португалецът по повод феновете на "сините".

"Чувството да отбележа своя първи гол за Левски бе страхотно. Това нямаше да стане, ако не беше помощта от съотборниците ми. Надявам се, че няма да бъде последният ми гол. Искам да бележа още и да помагам на тима. Имаме време до мача с Черно море и ще мислим за тях. Те са добър отбор. Купата е друг и различен турнир", заяви още Нуно Рейш.