Френският полузащитник Антони Белмонт подписа договор за три години с отбора на Левски. Новото попълнение на „сините”  заяви в интервю пред клубния сайт, че се надява да вдигне титлата от шампионата още през този сезон.

Официално: Левски подписа с французина Белмонт

„Изключително горд съм, че подписах с този голям клуб. Знам, че Левски е един от най-обичаните и големи отбори в страната и че в момента се гради боеспособен отбор. В тима са привлечени много добри играчи, искам заедно да постигнем добри резултати и да направим запомнящ се сезон”, каза Белмонт.

„Наличието на Обертан в тима ще спомогне много за моята адаптация и бързо свикване с обстановката в тима. От друга страна това, че той е тук е много важно за отбора, тъй като е играч с доказани качества. За мен ще е чест да играя рамо до рамо с него.”, допълни той.

Роси: Пожелавам си Левски в Шампионската лига

„Знам много за Делио Роси от неговата работа в Италия. Той е отличен тактик и много отдаден на работата си специалист. Убеден съм, че ще подобря качествата си под ръководството на този екип. С този треньор съм убеден, че ще постигнем много успехи”, заяви халфът.

„В личен план си пожелавам да продължавам да си подобрявам своята игра. Да изиграя, колкото се може повече срещи за Левски. Що се отнася до отбора, се надявам да завърши първи в класирането и да станем шампиони още този сезон. Разбира се, след това да успеем да се класираме и да постигнем добри резултати в европейските турнири”, завърши Белмонт.