Нападателят на Берое Зоран Йосипович бе разочарован след загубата на отбора му с 1:3 от Арда и голът, който е отбелязал в този случай не е ценен. Швейцарецът с босненски корени призна, че иска да се наложи в състава на старозагорците, признавайки, че Мартин Камбуров му помага много в тренировките при Александър Томаш. Йосипович довери, че се чувства добре в Берое, след като играе за много голям клуб.

„Не знам причината за загубата. Ако я знаех, нямаше да загубим. Не е важно кой бележи, трябва да гледаме по-глобално на нещата и трябва да започнем да печелим”, започна Йосипович.

„Чувствам се добре. Берое е важен отбор за България и е добре, че успявам да допринеса с нещо. Щастлив съм, че помагам, но може би това е причината за моята добра форма в Стара Загора. Моите съотборници също ми помагат да бележа. Футболът е отборен спорт, а колективът е важен”.

„Със сигурност уча много от Мартин Камбуров. Всеки ден уча нещо ново от него, тъй като е много опитен играч. Винаги е до мен и ми помага”, продължи нападателят”.

„Не знам, че съм с най-доброто представяне от новите в efbet Лига. Искам да се концентрирам върху своята работа и отбора. Не ме интересуват другите неща”, акцентира Йосипович.

„Започнах да играя футбол, когато бях на шест в Швейцария. До 15-годишна възраст бях там и отидох в Ювентус в младежките формации. Бях щастливец, че в продължение на една година тренирах с първия отбор. След това се преместих в Швейцария пак, обиколих няколко отбора. В последната година в Киасо и сега съм в Берое. Разбира се, че знам за Валери Божинов в Ювентус. Засякохме се и в Лозана – харесвам го като футболист”, говори за себе си той.

„В момента не мисля колко мога да вкарам. Това е моята работа, но не знам колко точно ще отбележа. Иска ми се да помагам на отбора”, завърши Зоран Йосипович.