Официалните мачове за някои български отбори вече започнаха с участието им в евротурнирите, а до старта на новото първенство в Първа лига ще ви върнем към първите месеци на Сезон 2017/18.

Време е да си припомним всичко значимо от изминалата футболна година и в следващите няколко дни в няколко части ще ви върнем към събитията от преди 12 месеца.

Стартирахме с първите четири месеца от есенния дял на шампионата, сега е време да ви запознаем и с ноемврийските събития по родните терени.

А те предложиха много емоции на феновете. "Червените" привърженици се зарадваха на победата на любимците си над Лудогорец, нещо което не им се беше случвало досега, поне на ниво първенство.

Агитката на Левски пък видя как се изпаряват мечтите за нещо голямо в този шампионат с неочаквания хикс срещу тоталния аутсайдер Витоша Бистрица на Националния стадион "Васил Левски" на студеното време.

Какви още емоции предложи последният есенен месец, кои се радваха и кои плакаха през него, можете да разберете от картината в прикаченото видео и да научите много повече подробности от него.