Официалните мачове за някои български отбори вече започнаха с участието им в евротурнирите, а до старта на новото първенство в Първа лига ще ви върнем към първите месеци на Сезон 2017/18.

Време е да си припомним всичко значимо от изминалата футболна година и в следващите няколко дни в няколко части ще ви върнем към събитията от преди 12 месеца..

Стартирахме от месец юли, а сега ви представяме обзор на събитията от август 2017-а.

Началото на август се оказа доста турбулентно за Левски. След отпадането от Лига Европа, клубът реши да извърши треньорска смяна. Николай Митов се раздели със "сините".

Основните фаворити за нов селекционер бяха Делио Роси и Аврам Грант, като ръководството се спря на италианския специалист.

Лудогорец се раздели с Джонатан Кафу, а разочарование за разградчани бе отпадането от Шампионската лига. Лудогорец претърпя поражение и в двубоя за Суперкупата от Ботев Пловдив. Начело на шампионите застана Димитър Димитров - Херо.

И Ботев подобно на Лудогорец се раздели с един от основните си футболисти, за ЦСКА можем да отбележим доброто начало на състезателната година.

Какво още се случи с българското участие в евротурнирите преди година и какви бяха събитията във футболните среди?

Вижте подробности в прикаченото видео!

Сезон 2017/18: Началото отново бе през юли