Старши треньорът на Видеотон Марко Николич остана доволен от нулевото равенство срещу Лудогорец в първия мач между двата тима от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Българският тим бе по-добрият на „Лудогорец арена“, но така и не съумя да надделее над унгарския си противник и остави интригата за реванша след седмица.

„Труден мач. Лудогорец е добър отбор с много добри играчи. Много бързи и технически надарени. От техническа гледна точка съм доволен от мача. В събота имахме мач от първенството. Отношението ни днес беше позитивно, но не успяхме да бъдем агресивни пред противниковата врата. Като цяло добър резултат. В Европа е добре да вкараш гол, но пък днес и не допуснахме“, коментира след мача Николич.

„Вижте, всички ще кажат, че ние трябва да сме по-доволни, защото ревншът е на наша земя. В крайна сметка или трябва да спечелим или да завършим наравно. Не бих искал да разкривам намеренията си за реванша“

„В моемнта отборът на Лудогорец е още по-качествен отбор и има по-добър стадион от времето, когато се изправих срещу тях с отбора на Партизан.“

„Не знаех, че нашият министър председател ще присъства. Радвам се на неговата подкрепа. Горди сме, че не загубихме . Постарахме се да дадем най-доброто от себе си, ще го направим и на реванша“, допълни още той.