Старши треньорът на Левски Николай Митов заяви, че има договор за още една година с клуба и въпросите относно бъдещето му не трябва да бъдат задавани на него.

„Първото полувреме нашият отбор игра доста добре. Имахме ситуации, държахме топката и бяхме агресивни. През второто полувреме имахме ситуации, в които трябваше да затворим мача. Пропуснахме ситуации и допуснахме много елементарен гол. Нямах никакви притеснения след изравнителния гол. Ние трябваше да имаме по-голямо търпение, за да не се стигне до дузпите“, коментира Митов.

„Имаме много работа. Левски има нужда от много промени. Говоря само за спортно-технически аспект. Когато дойдох в Левски, знаех, че ще бъде много трудно. Искам на 13 юни, когато започнем подготовка да видя новите футболисти, които искам“, добави треньорът на Левски.

„Ще има хора, които ще си тръгнат. Първо ще кажа на тях. Нормално е да бъда коректен. Ще оставя хора, които са на ниво Левски.“

Срамен Левски стигна Европа с мъка и дузпи

„Най-важно бе, че се класирахме за Лига Европа. Аз имам договор за още една година и тези въпроси не са към мен“, каза още Николай Митов.