Николай Киров: Всички трябва да защитават своето име

„Страхотен мач може би за публиката. Имаше доста ситуации. Но самият развой на мача на мен не ми допадна, защото поведохме с два гола, но допуснахме грешки. За щастие стигнахме до трите точки”, коментира треньорът на Ботев Николай Киров след победата с 3:2 над Славия в мач от 2-я кръг на Първа лига.

„Всеки може да допусне грешка. Знаехме силната страна на Влади Узунов. Бяхме подготвени за това нещо. В този сгъстен цикъл, трябва да има ротации. При нас продължава този сгъстен цикъл и няма как едни и същи футболисти да изнесат тежестта на всички мачове. Всички трябва да защитават своето име. Може би повечето напрежение и липсата на самочувствие пречи на някои футболисти. Мисля, че с течение на мачовете ще се поотпуснат и по-младите и ще заиграят по-добре”, заяви още Николай Киров и продължи по повод предстаящите мачове с Маритимо в Лига Европа:

„За нас най-важно е да се възстановим, да разузнем Маритимо. От там да насочим вниманието на състезателите към това, което им предстои. Ние трябва да използваме нашите силни страни.”

Свързани материали

  • ЕвроБотев стана и BG-Ботев, надви Славия в зрелище ЕвроБотев стана и BG-Ботев, надви Славия в зрелище
  • Резерва изведе Ботев отново напред срещу Славия Резерва изведе Ботев отново напред срещу Славия
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Николай Киров Ботев

Първа лига