Старши треньорът на Ботев Николай Киров се присъедини към мненията на останалите, че не е възможно да се играе футбол при тези снежни условия.

„На този етап не можем да планираме нищо, тъй като не знаем дали утре ще има мач. Никога не е приятно, но с природата не можем да се борим. Абсолютно е невъзможно да се играе футбол. Лошото е, че и утре условията ще бъдат такива. Не е добре, че сега не знаем дали утре ще има мач. Доста въпросителни има. Мисля, че ще бъде още по-лошо като условия. Ще има понижаване на температурата и теренът ще замръзне. По-голяма е вероятността от контузии.”

„Към момента нищо не можем да планираме. Не знаем срещу кого ще играем през уикенда. Отборът стои вътре, не знаем дали да започнем тренировка.”

„Жоао Пауло още не е тренирал с нас. Утре ще се присъедини към нас. Колегите от Лудогорец ни казаха, че той е в добро състояние. Ще преценим кога можем да го ползваме. Цветомир Панов? Когато напусне състезател, не е приятно. Благодаря му за годината, през която работихме и му желая успех. Имаме футболисти на неговия пост”, заяви Николай Киров.