„Не мисля мисля, че се получи някакъв атрактивен двубой. Повече тактическо надлъгване. Има така едно притеснение в мен, че не успяваме да развиваме нашите атаки в последните 30 метра. Където излизаме от тяхната преса и имаме предимство с нашата скорост, трябва да сме по-точни. Прибързвахме с последния пас или взимахме грешното решение. Върху това трябва да работим“, заяви старши треньорът на Ботев Николай Киров след равенството 0:0 в София в мач от 8-ия кръг на Първа лига.

„Тава са хората в атака, който са в момента. Не успяха да се получат нещата с Омар. Искахме да подсилим точно това нещо – точността в нападение. Не се получиха нещата. Вече това е минало. В това трябва да работим. Не развиваме по най-правилния начин атаките. Няма как класни състезатели да не липсват на отбора, но това е минало. Ние с тези хора трябва да работим“, каза още Киров и добави:

„Не трябва да мислим за миналото, трябва да гледаме напред. Имахме желанието, имахме някакъв план, но не се развиха нещата в последните 30 метра.“