Старши треньорът на Левски Николай Митов говори за своето бъдеще в клуба, след като в последните дни активно се говори за евентуалното му уволнение.

Специалистът заяви, че е уверен в това, че отборът ще заиграе така, както искат феновете, но има нужда от време, тъй като на практика съставът е изцяло нов.

В неделя Левски приема Витоша Бистрица, а двубоят се счита за последен шанс пред Митов.

Гласувай: Трябва ли Николай Митов да бъде уволнен?

"Мисля, че от неделя резултатите ще ни дадат още по-голяма увереност. Цяла седмица имаше жестока лавина. Не се притеснявам. На футболистите във всеки един момент трябва да им казвам какво да правят на терена. Резултатите сами говорят пред публиката. Хората са прави. Искат резултати. Насъбрало им се е от много години. Това го знам и аз. В момента се прави ново, от нулата, много е различно", заяви Митов пред btv.

"Иска време. Аз виждам светлина в този отбор. Ще стане! Не може да искаме да се случи за 1-2 седмици. С магическа пръчка не става. Резултатите говорят, но просто се иска време. Това е самата истина и реалност. Имаме 12 футболисти, които не са били в миналия отбор. На 12 май играхме с Локо Пловдив и загубихме с 1:2. Колко футболисти са играли в този мач? Нула!"

"В момента футболистите в Левски са качествени, най-добрите в България. Мой избор са всичките. Идват в последния момент, защото така се развиват нещата. Имаше трансфери, които бяха пред подписване на договори, но не се получи. Всеки един треньор иска на първата си тренировка да има всички футболисти, но не се получи", допълни Митов.

Левски и Локо Пд опитаха да покажат кой е с повече проблеми