„Мисля, че да, резултатът е справедлив. Беше равностоен мач, с много борба и единоборства. За двата тима по една греда, разделихме си по едно полувреме. Имахме ситуации, които трябваше да изиграем по-добре, както и те. Успяхме да се справим в дефанзивен план. Липсваше ни един гол. Благодаря на феновете и искам за пореден път да им кажа, че са невероятни”, коментира Николай Михайлов, който бе избран за Играч на мача между ЦСКА и Левски от 30-ия кръг на Първа лига.

Вратарят на Левски каза още: „Мисля, че през второто полувреме двата тима се отвориха. Играем всеки мач за победа. Беше мач на надлъгване. Ако беше паднал гол, така щеше да приключи мачът. Може би последният пас, последното отиграване липсваше. Не знам дали има удар във вратата. Мисля, че се получи равностоен мач, хубаво време, хубава атмосфера. Като стойности, мисля, че можеше по-добре, но залогът бе голям. Отборите в Първата шестица са изравнени физически. Къса ни е скамейката, както виждане. Но и нашите юноши влизат, борят се. Излизаме за 6 победи, а каквото Господ отреди.”

„Колкото повече българи играят и юноши, ще се вдигне и нивото на националния отбор. Мисля, че това е правилният път.  Следващият сезон трябва да сме напълно готови за шампионския трофей”, заяви още Ники Михайлов и добави, че Левски не се е отказал да преследва титлата и този сезон:

„Не, Левски до края, до тези 6 мача излиза за победа. Каквото трябва да стане, ще стане. Има още 6 мача, има още точки да се разиграят. Лудогорец са фаворити, но нашата работа е да сме максимално близко до тях. Играем за максималния брой точки.

„Не съм от хората, които познават резултати. Пожелах си да запазя суха мрежа, което ме радва”, добави Михайлов.